Musik med göteborgare
Musik med göteborgare

Musik med göteborgare

66 66 besökare har sett detta evenemang.

Medverkande: Justyna Jara (violin), Pierre Guis (violin), Laura Groenestein-Hendriks (viola), Jun Sasaki (cello), Marjolein Vermeeren (flöjt), Erik Groenestein-Hendriks (harpa), Lene Skomedal (horn), Charlotta Grahn Wetter (violin) och Bernhard Greter (piano)

Sällan har kammarmusikföreningen haft så många medverkande på en och samma konsert! Med Göteborg som röd tråd har vi här samlat stadens mest aktiva kammarmusiker på den yngre sidan av medelåldern. 

I första delen av konserten får vi höra Ensemble Caplet, en dynamisk ensemble som gett många uppskattade konserter såväl i Sverige som utomlands. Ensemblen består av musiker ur Göteborgs Symfoniker och har tagit sitt namn efter den franske tonsättaren André Caplet, vän och nära kollega till Claude Debussy. Sättningen med stråkkvartett, flöjt och harpa öppnar upp för att varierade ensembleformer och spännande repertoarval.

Efter paus får vi höra ett av kammarmusikrepertoarens mest hänförande verk: Brahms horntrio – här med Lene Skomedal, Charlotta Grahn Wetter och Bernhard Greter. 

Biljetter

Ordinarie pris - icke medlem
180 kr
Medlemsbiljett vuxen
100 kr
Ungdom t o m 26 år
50 kr
 

Datum och Tid

2023-04-24 - 19:00 till
2023-04-24 - 21:00
 

Plats

Älvsborgs kyrka
 

Adress

Älvsborgs kyrka, Hagens Kapellväg, Västra Frölunda
 

Kategori

 
Download Events iCal

Dela med en vän