Inspirationskväll med Angela Ahola

Inspirationskväll med Angela Ahola

Arrangeras av
711 711 besökare har sett detta evenemang.
Evenemanget börjar om
Days
Hrs
Min
Sec

Vi börjar kvällen kl 17:30 med mingel

Om innehållet:

Sällan har vi stenkoll på exakt vilka signaler vi sänder. Ändå är det just det som avgör om vi får jobbet, om kunden kommer att köpa och om den första dejten leder till (minst) en till. I tv-sammanhang pratar man om att det är viktigt att programledare går genom rutan. Det är det för dig också. Du har en kort stund att gå vidare hos potentiella kunder, vänner, medarbetare och partners. När du presenterar, förhandlar eller pitchar. Att bli like’ad eller vald. Frågorna är många: Vad är det som gör att vi gillar och känner förtroende för vissa personer? Hur får vi det roligare på jobbet, samarbetar bättre och skapar en ännu bättre relation med vårt barn eller partner?

Mycket humor och en del allvar blandas i med fascinerande vetenskapliga fakta om hur vi själva skapar rätt förutsättningar för en god relation och ökad glädje. För alla som träffar kunder, medarbetare eller vill få ett trevligare klimat hemma, är det här den perfekta föreläsningen. Med andra ord, en humor- och energifylld inspirationsföreläsning med många aha-upplevelser om några av våra viktigaste framgångsprinciper.

Låt 2024 bli ditt år!

Eller ge föreläsningen i present/julklapp någon du tycker om Angela har blivit rankad som en av Sveriges bästa föreläsare 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023.

Bland Angelas kunder märks Spotify, H&M, Samsung, Manpower, Bonnier och Sveriges Riksdag och hon har suttit som expert i TV’s morgonsoffor, intervjuats i DN, SvD, Veckans Affärer, The Times, The Independent, Daily Mail, Great Britains News Channel, mm.

“Angelas föreläsning fick toppresultat!”

“Många skratt och flera aha-upplevelser”

Ur innehållet:

  • Hur får du andra att gilla dig på 1 minut?
  • De två viktigaste egenskaperna andra läser av hos dig
  • Bästa digitala intrycket – vad krävs på nätet?
  • En faktor som skapar nystart i din parrelation
  • Såhär väcker du andras intresse
  • Olika person – olika bemötande
  • Går det att rädda ett dåligt intryck?

Video: https://youtu.be/9c_ydSKOzIU?si=4oaEYcO_wyqMfYeZ

https://youtu.be/9c_ydSKOzIU

Biljetter

Regular entrance
250 kr
 

Datum och Tid

2024-01-22 - 17:30 till
2024-01-22 - 20:00
 

Adress

Sverigefinska skolan i Stockholm, Fridhemsgatan, Stockholm
 

Kategori

 
 
 
Download Events iCal

Dela med en vän